Image default

Kiderült mennyibe kerül egyetlen ásványvíz a Szent István-napi rendezvényeken

Augusztus 18-20. között a látogatókat több, mint húsz helyszín, száznál is több program, hamisítatlan fesztiválhangulat, valamint 20-án este látványos tűzijáték show várja.

A Szent István-napi programokra kilátogató vendégek idén is megfizethető áron vásárolhatják meg a kijelölt ételeket és italokat a budapesti rendezvényhelyszíneken. Ezt a szervezők közölték az MTI-vel.

Közleményükben azt írták, hogy a Szent István-napi termékek közül

az ásványvíz (190 forint), a sör (350 forint) és a perec (300 forint) a tavalyi áron lesz kapható,

a további fix áras termékek költségei pedig csak minimálisan növekedtek az előző évhez képest.

A kedvezményes árak összesen több mint húsz fővárosi helyszínen lesznek érvényesek augusztus 18-20. között, a háromnapos programsorozat teljes időtartama alatt – tudatták.

“A szervezők célja, hogy a Szent István-napi étel- és italkínálat mindenki számára elérhető és megfizethető legyen, ezért a kilátogató vendégek idén is fix áron vásárolhatják meg ezeket” – hangsúlyozták, hozzátéve: a költségek meghatározásakor kiemelt szempont volt, hogy a kiskereskedelmi árak legalacsonyabb zónájába essenek. A termékek jóval a piaci ár alatt érhetőek el a rendezvény ideje alatt – húzták alá.

Nem mindenhol kerül ennyibe

Közölték továbbá, hogy a kedvezményes étel- és italkínálatot a Szent István-nap-pontokon szerezhetik be a rendezvényre látogatók,

az árstopos termékeket árusító hivatalos partnereket egy jól látható, Szent István-napi logóval ellátott matrica különbözteti meg a nem hivatalos partnerektől.

A Szent István-nap programja, valamint az előadókkal és a műsorokkal kapcsolatos részletes információk folyamatosan bővülő tartalommal a szentistvannap.hu weboldalon és a hamarosan frissülő mobilapplikáción érhetők el.

Színes programokkal várnak a Szent István-napi rendezvényen

A hagyományos állami (pl. tisztavatás, légiparádé, zászlófelvonás, Szent Korona-látogatás) és egyházi (ünnepi szentmise és Szent Jobb-körmenet) események ebben az évben is a program kiemelt részét képezik. Azok sem fognak csalódni, akik szívesebben vennének részt zenei programokon vagy inkább hazánk hagyományos ízeit kóstolnák végig.

A Szent István-napi rendezvénysorozat részeként olyan kulturális programok is helyet kapnak, amelyek bemutatják a magyar történelem és kultúra gazdagságát. Történelmi bemutatók, kiállítások és kézműves vásárok teszik még színesebbé a rendezvények palettáját. A látogatók pedig megismerhetik a tradicionális kézműves mesterségeket és egyedi ajándékokat is vásárolhatnak.

További időtöltési tippek a Programok rovatunkban találhatóak.

hírek ebből a rovatból

84 éves lenne Sinkó László, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja

nyugdijaspeti

A 70 esztendős Szűcs Judith nem erőlteti, de már szeretne nagymama lenni

nyugdijaspeti

Szeles, viharos idő várható szombatra, de legalább fázni nem fogunk

nyugdijaspeti