Image default

Heteken belül kinyit a Margitszigeti Szabadtéri Színház

Május 19-től szeptember 11-ig színházi előadások, koncertek, táncelőadások, operagála, klasszikus balettek és operák is várják a közönséget a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Ezt Bán Teodóra, a Margitszigeti Szabadtéri Színház ügyvezető igazgatója és művészeti vezetője nyilatkozta a margitszigetiszinhaz.hu oldalon olvasható interjúban.

Május 19-én a Mária evangéliuma rockoperával indítja szezonját a Margitszigeti Szabadtéri Színház

Május 19-én egész napos program várja a családokat a Csillagszemű Táncegyüttessel, énektanulással, pünkösdi király- és királylányválasztással, népviseleti bemutatóval, közös tánccal. A nemzetközi gyermeknapon, május 25-én egyebek mellett az Így neveld a sárkányodat! film-zene-koncert látható élő szimfonikus zenekari kísérettel.

Az ügyvezető igazgató a szezon programjai közül felhívta a figyelmet Jonathan Tetelman Best of Puccini című operagálájára.

Bradley Jaden énekes Live in Budapest koncertjével érkezik. A Vivaldianno Shining Venice című show műsora a zenét, a videóvetítéseket, a táncot, a fény- és lézershowt ötvözi egy egyedülálló történetben, amelyet Antonio Vivaldinak szenteltek.

Rengeteg koncert lesz a Margitszigeti Szabadtéri Színházban

A nyitókoncerten, amelyet az Összetartozás Napja tiszteletére rendeznek, Balázs János zongoraművész lép fel a Nemzeti Filharmonikus Zenekarral Madaras Gergely vezényletével.

A csodálatos magyar jazz címet kapta a legjobb magyar jazz-zenészeket felvonultató nagykoncert, melyet a Jazz Szövetség és a Margitszigeti Színház közösen állít színpadra. A koncerthez kapcsolódva egy egész hétvégét felölelő Jazz és borfesztivált rendeznek Margitszigeti Jazz Napok címmel.

A Karthago jubileumi nagykoncertjén 45 év dalai szólalnak meg. Az Anna and the Barbies zenekar tagjai kifejezetten a Margitszigetre álmodták meg showműsorukat, amellyel huszadik születésnapjukat ünneplik.

Közös koncertet ad Kökény Attila és Rakonczai Viktor, fellép Caramel, a Cotton Club Singers és a 100 Tagú Cigányzenekar, a Székesfehérvári Balett Színház és a Boban Markovic Orkestar Parádé című előadását mutatja be.

A színházak is jelen lesznek, az Evita kétszer látható

A Párizsi éjszaka című produkció a mulatók, orfeumok hangulatát idézi meg Offenbach legnépszerűbb dallamaival. Rossini A sevillai borbélyt Káel Csaba rendezésében állítják színpadra a Margitszigeti Színház és a Magyar Állami Operaház közös produkciójaként.

A szabadakarat című zenés színházi est az Erkel Színházban lezajlott bemutató után, a Margitszigeten lesz újra látható, egyetlen alkalommal.

Idén Andrew Lloyd Webber és Tim Rice világhírű darabját, az Evita musicalt mutatják be a Győri Nemzeti Színház és a Margitszigeti Színház közös produkciójában Bakos Kiss Gábor rendezésében. A darab két alkalommal lesz látható.

Nyugdíjasbarát

hírek ebből a rovatból

Te tudtad ezeket a Tenkes kapitányáról? 60 éves az első magyar sorozat

nyugdijaspeti

Ez nem áprilisi tréfa: Rekordokat döntött az időjárás

nyugdijaspeti

Ingyen nézhetjük meg ezeket a filmeket a legendás 6-3 emlékére

nyugdijaspeti