Image default

Harry herceg elmondta mi a legnagyobb különbség Katalin hercegné és Meghan Markle között

Amikor Meghan Markle csatlakozott a királyi családhoz, a rajongók abban reménykedtek, hogy jól kijön majd a mostani walesi hercegnővel. De nem így történt.

Közös volt bennük, hogy a világ leghíresebb családjába házasodtak be, és sokan úgy gondolták, hogy nagyon sok mindent meg tudnak majd osztani egymással. De a látszólag teljesen különböző személyiségük és életfelfogásuk miatt Katalin és Sussex hercegnéje sosem jöttek igazán össze.

Harry herceg a Spare (Tartalék) című memoárjában többször is elmeséli, hogy felesége -a románcuk kezdeti időszakában úgy tűnt- sógornőjével összeveszett. Azt mondja, hogy a két nő az esküvője előtt a koszorúslányruhák miatt veszekedett, ami miatt Meghan sírva fakadt, és hogy Katalin “arcokat vágott”, amikor a hercegné kölcsönkérte az ő szájfényét.

Közben arról ír, hogy

Katalin bocsánatkérést várt Meghantól, amikor azzal vádolta, hogy “babaagya” van Lajos herceg születése után.

A könyv elején azonban Harry pontosan megnevezi azt a pillanatot, amikor rájött, hogy Meghan és Katalin talán nem egy hullámhosszon vannak. És ez a nők legelső találkozásakor történt.

Meghan Markle és Katalin hercegné

Az első találkozás 2016-ban történt, amikor Vilmos herceg és Katalin meghívást kapott Harry és Meghan vacsorára a Nottingham Cottage-ba. Harry a Tartalékban megjegyzi, hogy Meghan főzött, és hogy úgy tűnt, minden jól megy, miközben Wimbledonról és a Brilliáns elmékről beszélgettek, amiben Meghan Markle is szerephez jutott.

Azonban volt egy nagy különbség a nők között – és Harry szerint ez csak azon múlott, hogy mit viseltek. Azt írja: “Az egyetlen esetleg diszharmonikus hang, ami eszembe jutott, az a két nő öltözködésének markáns különbsége volt, amit úgy tűnt, mindketten észrevettek.

Meghan szakadt farmerben, mezítláb fogadta a hercegi párt, míg Kate, szokásához híven elegánsan öltözve. Nem nagy ügy, gondoltam.”

Harrynek a Spare című műsorban tett észrevétele azután hangzott el, hogy Meghan is célba vette Kate-et az ő és Harry Netflix-dokumentumfilmje során. Az első találkozásukra visszaemlékezve azt mondta, hogy “meglepte” a királyi család tagjainak színfalak mögötti formalitása.

 

Felújították Diana hercegnő egykori kedvenc nyaralóját, elképesztő összeget költöttek a Byblosra

Mirror nyomán Nyugdíjasbarát

hírek ebből a rovatból

Értéktári védelembe került Toma András, az utolsóként hazatért hadifogoly életútja

nyugdijaspeti

Ne csináljunk “vallási” kérdést az ételérzékenységből!

nyugdijaspeti

Ezt kérik a rendőrök a temetőkbe látogatóktól

nyugdijaspeti