Image default

Meghalt Fritz Wepper, Derrick társa

Fritz Wepper, aki a Derrick-sorozatban Harry Klein felügyelőt alakította, 82 éves korában elhunyt. Ezt a BILD Wepper feleségétől, Susanne Kellermanntól tudta meg. Az özvegy a BILD-nek elmondta: “Fritz békésen elaludt”. A nagyszerű tévésztár és müncheni születésű színész hétfőn reggel 9.45-kor hunyt el egy felső-bajorországi hospice házban.

“Hihetetlenül jól kezeli az egész helyzetet. Mindannyiunk közül biztosan a legjobban. Filippa a lányunk néha lefekszik Fritz ágyára. Nagyon gondoskodó, felvidítja őt, rengeteget mesél neki, és képekkel díszíti a szobáját.” Ezt még a múlt hónapban nyilatkozta Kellermann.

Fritz Wepper, aki már évek óta egészségügyi problémákkal küzdött, az utóbbi időben egyre rosszabbul lett. Testvére, Elmar Wepper novemberi temetésén már csak kerekesszékkel tudott részt venni.

Csak sejthető, hogy családja és orvosai miért a hospice-t választották Wepper utolsó heteire. A hospice-t buddhista szemlélet jellemzi, ami nagyon közel áll Fritz Wepper életmódjához. Bár keresztény volt, de a buddhizmus szerint is élt.

Társa, a Derrick főfelügyőt játsző Horst Tapper 2008. decemberében egy müncheni klinikán hunyt el hosszú, súlyos betegségben, sok szenvedés után.

BILD.de – Nyugdíjasbarát

hírek ebből a rovatból

“A korrupció az, amiből kihagynak” – Már 21 éve nincs köztünk a Hofi

nyugdijaspeti

Kereshető térképen a Fiumei úti sírkert összes sírja

nyugdijaspeti

Hétvégére elő kell venni a nagykabátot – az időjárásban nem lesz köszönet, hózápor is jöhet

nyugdijaspeti