Image default

Szörnyű hírek érkeztek Reviczky Gábortól – a helyzet rosszabb, mint korábban gondolta

Reviczky Gábor korábban még arról mesélt, hogy egész jól viseli a betegségét, sőt, a kezelésekre is egyedül jár, legutóbb az ATV Húzós podcastjében azonban felfedte: a helyzet rosszabb, mint korábban gondolta. – írta meg a szomorú sorokat az ATV.

A színész év elején mesélt a Blikknek arról, hogy prosztatarákot diagnosztizáltak nála. Akkor arról beszélt, hogy egyedül jár a kezelésekre, majd onnan haza is vezet, a betegségéhez pedig igyekszik a legpozitívabban hozzáállni.

Többfajta gyógyszerrel próbálják segíteni

“Kétféle szert is kapok: az egyik maga a kemo, másik pedig egy nyugtató, erősítő vitaminos keverék. Van, akit egy-egy kezelés utána a mosdóba is ki kell kísérni, annyira legyengül, de mivel én nem a legerősebb terápiát kapom, ezért egyedül érkezem autóval, és ha végzek, minden gond nélkül haza is vezetek” – mesélte nemrég a színművész.

Reviczky Gábor azt is elmesélte, a színházra most nem alkalmas, forgatni szokott, de ott is hamar elfárad.

,,Nagyon hamar elfáradok, de hát ez valószínűleg a kemótól van, és remélem, hogy ennek most már vége lesz”

– fogalmazott, hozzátéve, hogy már évek óta beteg lehetett, csak nem vette észre.

A helyzet rosszabb, mint gondolta

,,Nem tudatosult, hogy ilyen súlyos betegségem van. Mondták, hogy tele vagyok ráksejttel, a biopszián egyetlen egy ép sejtet sem találtak, úgyhogy onnan mindent ki kellett vagdosni. Az orvos elárulta, hogy ez nem egy friss dolog, hanem 5-10 éves.

Ez pedig azt jelenti, hogy nekem már tíz éve rákom van, de én semmit nem vettem észre, csak egyik napról a másikra elzáródott a húgycsövem.

Bedurrant ez a dolog, nem voltak előjelei”

– mesélte.

Csontrák

“Kiderült, hogy a csontban ötszörös áttét van, továbbá van még egy nyakmirigyrákom is. Ez már egy szövődmény, és nem ugyanaz a ráksejt, mint ami a prosztatában volt, hanem tovább fejlődhetett.

Emiatt pedig persze, hogy bevállalom a kemót, mert a legszörnyűbb halál a csontrákos halál, amikor üvöltve halnak meg a betegek a fájdalomtól”

– mondta a műsorban, aminek az előzetesét mutatjuk:

A műsor pénteken este 7 órától látható az ATV YouTube csatornáján.

ATV nyomán Nyugdíjasbarát

hírek ebből a rovatból

Szeretted az úttörővasútat? Most hétvégén ingyen vonatozhatsz

nyugdijaspeti

Tudod, hogy honnan ered busójárás és miért fontos?

nyugdijaspeti

Újabb világhírű szervezet ismerte el Karikó Katalin munkásságát

nyugdijaspeti