Image default

Elhunyt Tompos Kátya

Hosszan tartó betegség után, 41 évesen elhunyt Tompos Kátya Jászai Mari- és Junior Prima díjas színművész, énekes 2024. május 31-én hajnalban; tudatta a család és Tompos Kátya menedzsmentje az MTI-vel.

TOMPOS KÁTYA ELEMI ERŐVEL HATOTT MINDENKIRE.

Képtelen volt másképp működni. Tehetsége hatalmas lángon égett, felperzselt minden színpadot. Most kialudt a tűz, amit elolthatatlannak hittünk.

A betegségét csendben viselte, a sajtóban nem nyilatkozott róla. Az elmúlt években a hírek a sikereiről szóltak, amikor a Most van most című filmben nyújtott alakításáért neki ítélték az év legjobb filmszínésznője díját a New York Film Awards éves gáláján. Csak akkor lett gyanús, hogy valami nincs rendben, amikor a pandémia után újra kinyitottak a színházak, már lehetett koncerteket tartani, ám ahelyett, hogy egyre többet láthattuk volna őt, egyre kevesebbet állt színpadra. Az elmúlt időszakban pedig sorra maradtak el és cserélték le a színházak azokat az előadásokat, amelyekben Kátya szerepelt.

Miután betegsége mégis nyilvánossá vált, egy ország fogott össze Tompos Kátyáért, akiről azt is megírták, hogy a daganatos betegségek egyik ritka válfajában szenved. A színésznőnek 2024. május 25-én jótékonysági gálát szerveztek, amelynek teljes bevétele a gyógykezelési alapjába kerül. A legfrissebb hírek szerint a pénz összegyűlt…

Index – Nyugdíjasbarát

hírek ebből a rovatból

Tavaszi ébredés: sétálj a virágba borult Budapest legszebb helyein!

nyugdijaspeti

Mát megtekinthető a 96 éves kékfestő művész kiállítása

nyugdijaspeti

Szórakozik az áprilisi időjárás? A hegyekben hózápor is lehet

nyugdijaspeti