Image default

Hétvégére itt a jobb idő, egyelőre marad a kora tavaszi időjárás

Napközben a változó felhőzet mellett a délnyugati és északkeleti tájakon rövidebb napos időszakok valószínűek és elszórtan alakulnak ki záporok, esetleg egy-egy zivatar. Másutt alapvetően napos, gomolyfelhős idő valószínű néhol előforduló záporokkal. Az északnyugati szél mérsékelt alaperősség mellett időnként megélénkül. A hőmérséklet csúcsérték 11 és 16 fok között alakul.

Péntekre virradó éjszaka alapvetően kevés lesz a felhő felettünk, csapadék általában nem valószínű. A délire forduló szél gyenge marad, legfeljebb a Kisalföldön lengedezhet valamivel határozottabban. Helyenként párássá válik a levegő, átmenetileg ködfoltok is képződhetnek.
A hőmérséklet általában -1 és +4 fok közé csökken, a kevésbé felhős, mélyebben fekvő tájakon ennél kissé hidegebb is lehet.

Pénteken hajnalban -1 és 5, délután 15 és 20, szombaton hajnalban 2 és 8, délután 18 és 23 fok között alakul a hőmérséklet, péntek éjszaka a mélyebben fekvő északi és nyugati völgyekben fagyhat.

A folytatásban eseménytelen, kora nyárias időre készülhetünk: a napsütést csak kevés gomoly- vagy fátyolfelhő zavarhatja, csapadék pedig nem várható. A déli, délkeleti szelet ugyanakkor többször kísérhetik élénk vagy erős lökések, vasárnap az északnyugati határszélen viharos széllökések is lehetnek. A napról napra enyhülő hajnalokat követően délután általában 22 és 28 fok között alakulhat a hőmérséklet.

MetNet – Nyugdíjasbarát

hírek ebből a rovatból

Zoltán Erika 62 éves lett

nyugdijaspeti

Így tudunk pénzt és időt spórólni a húsvéti bevásárlás során

nyugdijaspeti

Igazán megható: Webber Reqiuemjét játsza az Operettszínház november 4-én

nyugdijaspeti