Image default

Olyan akciót hirdetett a Lidl, hogy mi is meglepődtünk

Januárban még több extra akciót és kedvezményt kínál a Lidl üzleteiben. A piacvezető áruházlánc egy éve tartó árcsökkentési programjának keretében már több mint 600 termék árát mérsékelte. Ezt idén még nagyobb lendülettel folytatja: akár 70 százalékos kedvezményt is találunk a boltjaikban. A diszkontlánc az Indexnek elmondta, hogy folyamatosan figyelemmel kíséri a fogyasztói igényeket és mindent megtesz annak érdekében, hogy a magyar családok mellett álljon.

Az Index korábban beszámolt róla, hogy a Lidl tavaly, az élelmiszerárstop kivezetése után is folytatta a Többet adunk akcióját és árcsökkentési programját. Idén sem fékez az árcsökkentő pályán Magyarország piacvezető áruházlánca, a legjobb árakat és kiváló minőségű termékeket biztosítja az üzletekbe betérő vásárlóinak.

„Párban jobban megéri” akció keretén belül minden második termék olcsóbban vásárolható meg.

AZ ÁRUHÁZLÁNC KÍNÁLATBAN HETENTE VÁLTOZÓ ÁRUCIKKEKET TALÁLHATUNK, MELYEK ESETÉBEN MINDEN MÁSODIK TERMÉK MEGVÁSÁRLÁSA ESETÉN AKÁR 70 SZÁZALÉK KEDVEZMÉNYBEN IS RÉSZESÜLHETÜNK.

Az ajánlatban, amely csütörtöktől érvényes, a magyarok által keresett alapvető élelmiszerek közül több is megtalálható, ráadásul minden második termék jelentősen olcsóbban megvásárolható, így többek között:

  • Friss darált sertéshús 47 százalékos kedvezménnyel – 1599 helyett 839 forint.
  • Szeletelt edámi sajt 66 százalékos kedvezménnyel –  569 helyett 189 forint.
  • Sertés combsonka 44 százalékos kedvezménnyel – 999 helyett 559 forint.
  • Mini májas 62 százalékos kedvezménnyel – 579 helyett 219 forint.
  • Rákóczi szalámi 50 százalékos kedvezménnyel – 799 helyett 399 forint.
  • Duplacsokis párna 63 százalékos kedvezménnyel – 189 forint helyett 69 forint.

XXL akció a Lidl-ben

Egy másik, az „XXL akció” keretén belül most többet kaphatunk a pénzünkért. A Lidl időszakos kínálatában szereplő nagy kiszerelésű XXL termékek kilogrammra vetített ára kedvezőbb, mint a normál kiszerelésű termékeké, ezért választásukkal pénzt spórolhatunk. Ez az ajánlat hétfőtől elérhető a Lidl üzleteiben. A különféle mirelit pizzáktól kezdve a főtt sertéssonkán át a sajtokig szinte mindent megtalálunk az XXL akcióban, ami szem-szájnak ingere. Az akcióban résztvevő termékeket itt tudja megtekinteni.

A csütörtöktől érvényes akció keretében szinte minden kategóriából találunk élelmiszer termékeket, például pékárukat, tejtermékeket, friss zöldségeket és gyümölcsöket, húsokat. Az akcióban résztvevő termékekről erre a linkre kattintva tudhat meg többet.

hírek ebből a rovatból

82 éves lett Tordai Teri!

nyugdijaspeti

Durva álhír terjed a Facebookon, életekbe kerülhet

nyugdijaspeti

Elhunyt Dózsa László

nyugdijaspeti