Image default

Születésnapot úgy is lehet ünnepelni, hogy közben jót tesz az ember másokkal

Idén már negyedik alkalommal szervezte meg a jótékonysági születésnapi adománygyűjtést a Baptista Szeretetszolgálat programszervezője, Baricz Dezső. Immár hagyományként születésnapja alkalmából azt kérte, hogy támogassuk közösen a Vakok Iskoláját.

Február 16-án a születésnapi összejövetelen jótékony célból közkedvelt sztárvendégek léptek fel, hangsúlyozva az adománygyűjtés fontosságát: Szentpéteri Csilla, zongoraművésznő, Gáspár Győző; Marcellina, szaxofonművész, énekes; Pál Dénes, előadóművész és Tóth-Székely Zoltán, színész, énekes is szórakoztatta a közönséget a nívós eseményen. A rendezvény műsorvezetői Gáspár Bea és Tóth-Székely Zoltán voltak.

Baricz Dezső segítségével több mint százezer gyermek vehetett részt különböző, egyedülálló programokon. A hátrányos helyzetű családoknak folyamatosan gyűjt élelmiszereket, játékokat, és káprázatos programokkal lepi meg őket, egy kis időre kiszakítva őket a nehéz mindennapokból.

– A születésnapi pénzadománygyűjtést idén negyedik alkalommal szerveztem meg. Nagyon boldog vagyok, hogy 1.221.500 Forint gyűlt össze,

amit Zsidek Katinka és férje, Zsidek Balázs 1.500.000 Forintra kipótoltak.

Évek óta sikeres a gyűjtés a gyermekek részére

2020-ban a törökbálinti Tábitha Gyermekhospice Háznak 560.000 Ft-ot, 2022-ben a csepeli Majd Megnövök Óvoda javára 587.000 Ft-ot, 2023-ban a Heim Pál Gyermekkórház számára gyűjtöttem sikeresen 919.000 Ft-ot.

Az elmúlt évek tapasztalatait látva, az összefogás sikeresen működik, amennyiben egy nemes célt szolgálunk. A pénzbeli adományból a Vakok Iskoláját támogattuk,

egy olyan hintát tudnak az összegből vásárolni, amelyet kerekesszékesek használhatnak.

Nem utolsó sorban szerettem volna felhívni a figyelmet arra, hogy úgy is lehet ünnepelni egy születésnapot, hogy közben jót tesz az ember másokkal.

Nyugdíjasbarát

hírek ebből a rovatból

Kiváló minőségű magyar libahús kerülhet a Márton napi asztalra – tavalyi áron?

nyugdijaspeti

Hamarosan kiderül, ki tette idén a legtöbbet az idősekért

nyugdijaspeti

Negyven év után rendeznek újra nemzetközi pályakerékpáros versenyt Magyarországon

nyugdijaspeti