Image default

Sürgősségi műtétje után először üzent Sophia Loren

Combcsonttörés miatt került kórházba hétfőn a 89 éves Sophia Loren, miután genfi otthonában elesett. Az olasz filmcsillag műtétje után szólalt meg az egészségi állapotáról.

A 89 éves Sophia Loren csípőjét és a combcsontját is eltörte, amikor elesett fürdőszobájában. A színésznő fiai, Carlo és Edoardo Ponti végig édesanyjuk mellett voltak a kórházban.

Az olasz filmcsillagért rengetegen aggódtak, képviselője hétfőn erősítette meg, hogy a műtét sikeres volt. A sürgősségi operáció után Sophia Loren már genfi otthonából üzent a rajongóinak:

Jobban vagyok, mindenkinek köszönöm a szeretetet

– idézte a Corriere című olasz lap.

A színésznő hozzátette, hogy időre és pihenésre lesz szüksége ahhoz, hogy teljesen felépüljön.

Sophia Loren, aki szeptember 20-án töltötte be a 89. életévét, mintegy 90 filmben játszott, munkásságát két Oscar-díjjal, Cannes-ban pedig a legjobb női alakításért járó díjjal ismerték el.

Az olasz film aranykorának legendája 1957-től Hollywoodban a kor legnagyobb színészeivel forgatott: Anthony Quinn, Clark Gable, Marlon Brando, Cary Grant, Peter Sellers, John Wayne és Frank Sinatra partnere is volt.

Legutóbb 2020-ban szerepelt a mozivásznon a Romain Gary Előttem az élet című regénye alapján készült filmben, fia, Edoardo Ponti rendezésében. 2021-ben a legjobb színésznőnek járó César-díjat nyerte el alakításával.

Index nyomán Nyugdíjasbarát

hírek ebből a rovatból

Itt van Kulka János és Trokán Nóra díjra jelölt közös videoklipje

nyugdijaspeti

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

nyugdijaspeti

Az 5 legjobb karácsonyi film az ’50-es és a ’60-as évekből

nyugdijaspeti