Image default

A 106 éves Juliska néni TikTok videóban árulja el a hosszú élet titkát

Le sem lehet törölni a mosolyt annak az idős asszonynak az arcáról, aki a minap ünnepelte a 106. születésnapját. Kolumbán Juliska néni, aki 1918. február 26-án született Székelyszáldoboson, korábban többször szerepelt már a médiában, s a róla készült videók a TikTok-felhasználókat is szórakoztatják.

Juliska néni, akinek szerettei szív alakú epertortával és virágokkal kedveskedtek születésnapján, az egyik friss videójában, amely éppen a születésnapján készült, a hosszú élet egyik titkára is utalt.

Higgyetek a jó Istenben, és az Úr Jézus Krisztusban – megsegít! A kéréseteket teljesíti. Kívánok minden fiatalnak, öregnek jó békességet.

Akkor lesz jó világ a földön – meglássátok fiatalok! –, mikor a népek egymást védik, szeretik

– üzente.

@stylishelisa3 #106év #Juliskanéni #1918.02.26 #birthday #longlivesecret ♬ eredeti hang – Elisa&Grany

Juliska néni a Facebook-on is megtalálható.

Erdély egyik legidősebb lakója 103 éves koráig főzött, mosott, takarított a lakásában

Korábban beszámoltunk a szintén erdélyi 105 éves Székely Idáról. Ida 1918-ban, az Osztrák-Magyar Monarchia idején született Erdély, valamint Románia egyik legidősebb embere, a Bágyonban élő Székely Ida. Az aranyosszéki falu matuzsálemi kort megélt lakója a Krónikának elmondta, hogy 103 éves koráig ő főzött, mosott, takarított a lakásában, rokonai végül rábeszélték, hogy költözzön be a faluban működő idősek otthonába. Ida néni – aki 100 évesen kapta vissza magyar állampolgárságát – a háborús időket is felidézte.

Index nyomán Nyugdíjasbarát

hírek ebből a rovatból

Átverték az embereket, mégsem lehet ötszázért jóllakni a fesztiválon

nyugdijaspeti

Egészen ritka, génhibás sáfrányok bukkantak fel

nyugdijaspeti

Visszatér a tél: viharos széllel érkezik a lehűlés

nyugdijaspeti