Image default

100 milliós adománnyal ünnepel a 30 éves Béres csepp

A jubileum alkalmából a napokban megrendezett ünnepségen emlékeztek a három évtized alatt végzett munkásságukra, elért eredményekre. Béres Klára, a Béres Alapítvány elnöke és dr. Béres József, a Béres Gyógyszergyár elnöke 100 millió forint értékű Béres Cseppet adományozott a velük hosszú évek óta együttműködő 12 országos karitatív és egyházi szervezet részére.

A segítőszándék, id. dr. Béres József feltaláló életszemléletéből, példájából adódóan, a vállalati kultúrájának a kezdetektől része. A karitatív munka koordinálására 30 éve, 1993-ban jött létre a Béres Alapítvány a Teljes Életért, melynek feladata az élet teljességének, a testi, a lelki és a mentális egészség a szolgálata.

A jubileumi eseményen, Béres Klára, az Alapítvány elnöke ünnepi beszédben összegezte az elmúlt 30 év eseményeit, kiemelte eredményeit és köszönetet mondott a szervezeteknek, akiknek támogató együttműködésével az évek során emberek millióinak nyújthattak támaszt, adhattak segítséget.

“A világban ma zajló háborúk, a gazdasági nehézségekkel, lelki vívódásokkal terhelt súlyos jelen, melyben élünk, arra int mindannyiunkat, hogy még odafigyelőbben, még odaadóbban forduljunk egymás felé. Szükség van az összefogásra, az odafigyelő, hatékony, példamutató segítségre, melyben immár három évtizede az élen járunk.” — mondta Béres Klára, és hozzátette –

“Ennyi évvel magunk mögött, talán azt is kijelenthetjük: csak így érdemes. Ma úgy ünneplünk, hogy ünnepünk egyúttal segítségnyújtás is legyen.”

A jubileumi eseményen a rászorulók segítése érdekében 100 millió forint értékű Béres Csepp adomány került átadásra. Az egészséget támogató termékeket, az ünnepségen jelenlévő 12 országos karitatív és egyházi szervezet vezetői vették át, akik sok éve szövetségesei a Béresnek a készítmények betegekhez, idősekhez, rászorulókhoz való közvetlen és célzott eljuttatásában.

Ennyit adományozott a Béres Alapítvány alapítása óta

  • – több mint 3 millió üveg Béres Cseppet,
  • – több mint félmillió darab egyéb Béres terméket adományozott világszerte,
  • – 11 jótékonysági koncertet rendezett a daganatos betegek javára,
  • – több mint 200 egészségügyi intézményt támogatott,
  • – több mint 2600 civil szervezettel működtünk együtt,
  • – több mint 300 fiatal tanulmányait támogatta,
  • – több mint 250 kulturális kiadvány megjelenését segítette,
  • – több mint 350 kulturális esemény létrejöttéhez járult hozzá.

Termék- és anyagi támogatásainak összértéke meghaladja a 8 milliárd forintot.

Nyugdíjasbarát

hírek ebből a rovatból

97 évesen tér vissza a képernyőre Sir David Attenborough a Bolygónk, a Föld III. évadával

nyugdijaspeti

7 zöldség, amit az erkélyeden is termeszthetsz

nyugdijaspeti

Hétvégére itt a jobb idő, egyelőre marad a kora tavaszi időjárás

nyugdijaspeti