Image default

Itt van Kulka János és Trokán Nóra díjra jelölt közös videoklipje

“Szerettem volna egy klipet, ami méltó Kulka Jánoshoz” – nyilatkozta Puskás Peti, a The Biebers frontembere arról, miért kérték fel a legendás színészt. A közreműködésről a kultúra.hu írt.

A Még most is fáj egyik szerzője és énekese, Puskás Peti a dalról elmondta: az idő mindenre gyógyír, de ha valami nem teljesedett be, az ottmarad bennünk. A The Biebers legújabb, lírai megjelenéséhez készült klip koncepciójáért és a rendezésért ismét Peti felelt. Régi barátja, Trokán Nóra mellett – aki énekel is a dalban – Kulka János is szerepet vállalt benne.

„Szerettem volna egy klipet, ami méltó Trokán Nórihoz és Kulka Jánoshoz. Mérhetetlenül tisztelem Jánost, és bízom benne, hogy azok, akik hiányolják őt a színpadról, a szívükbe zárják ezt a klipet, ha viszontlátják benne. Az egész forgatás alatt az járt a fejemben, hogy vissza tudjam adni, milyen szeretettel és tisztelettel nézünk fel rá.” – Fogalmazott Puskás Péter, aki elárulta azt is, szereti a lassú klipeket, a hosszú snitteket. Ennek fényében készült a Még most is fáj videója is, melyet a legjobb rendezés kategóriájában jelöltek az idei Klipszemlén.

Trokán Nóra a forgatásról is mesélt: „Gyönyörű helyszínen, a szentendrei Daalarna Gardenben forgattunk, végig nagyon jó hangulatban. Ami pedig még inkább emelte mindezt, az Kulka János volt. Óriási megtiszteltetés vele együtt szerepelni.”

Kulka filmje nemrég díjat nyert

Alig két hónapja számoltunk be, hogy a Kulka János és Hámori Gabriellát felvonulató magyar film nyerte a legjobbnak járó díjat a nemzetközi filmfesztiválon. Fazakas Péter rendező személyesen vette át a Violetta d’Argento díjat A játszma című filmért a pármai filmfesztiválon.

Kultúra.hu – Nyugdíjasbarát

A Kulka Jánost és Hámori Gabriellát felvonulató magyar film nyerte a legjobbnak járó díjat

hírek ebből a rovatból

110 év után került elő ez a százmilliót érő festmény

nyugdijaspeti

Három legendás budapesti kávéház, három hihetetlen történet

nyugdijaspeti

Felhős, de napos időnk lesz ma

nyugdijaspeti