Image default

Nagymama lett Nyertes Zsuzsa – “csúszni, mászni, bújócskázni fog” az unokájával

Nyertes Zsuzsa a csütörtök reggeli Mokka vendége volt, ahol már nem csupán színésznői minőségben, hanem nagymamaként foglalt helyet a TV2 stúdiójában.

Lánya, Zsuzsó ugyanis négy hónappal ezelőtt életet adott kislányának, a bájos Olíviának. A büszke nagyi még képeket is mutatott legféltettebb kincséről. Emellett a hír bejelentésének részleteibe is beavatta a nézőket.

2022 karácsonyán ugyanis a friss szülők szép díszborítékokba tették a baba ultrahang fotóját. Majd minden családtagnak adtak egy-egy személyre szóló példányt.

Azt látom, hogy a húgom felpattan, a sógorom, az unokatestvérei ölelgetik a Zsuzsót. ők már megfordították a másik oldalát, ahol volt az ultrahang fotó. Nekem esett le utoljára, úgyhogy én nem a Zsuzsót ölelgettem, hanem a leendő vejemet

– áradozott az újdonsült nagymama. Zsuzsa szerint nem csak a tavalyi volt különleges karácsony, hanem Olíviával már az idei is az lesz. A színésznőék családjában ugyanis az a szokás, hogy a húga házában mind összegyűlnek és együtt ünnepelnek.

Nyertes Zsuzsa Istenes László szerint ugyan nem egy klasszikus nagymama alkat, ám a művésznő leszögezte, hogy ha kell, ő bizony csúszni, mászni, bújócskázni fog a kicsivel.

TényekNyugdíjasbarát

hírek ebből a rovatból

Hatvan éve ezen a napon indult el a Delta

nyugdijaspeti

Mikortól számítasz öregnek? Nem onnan, ahonnan eddig gondoltuk

nyugdijaspeti

Mentők: egyre több embert sikerül megmenteni

nyugdijaspeti