Image default

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. A Napi Mázlival a lottótársaság elsősorban azoknak a játékosoknak kedvez, akik előszeretettel játszanak kedvenc dátumaik számaival, és szívesen tennék próbára szerencséjüket egy gyorsabb, napi és dupla sorsolású játékkal.

2005-ben jelent meg a nemzeti lottótársaság legutóbbi saját fejlesztésű számsorsjátéka, a Puttó. Tizenkilenc év után a mai napon – a játékosok nagy örömére – pedig megérkezett a Napi Mázli, amely egyedi játékmenetével abszolút újdonságnak számít a Szerencsejáték Zrt. portfóliójában. Az új játék kifejezetten a magyar szerencsevadászok preferenciáira épült.

A Napi Mázlival a lottótársaság elsősorban azoknak a játékosoknak kedvez,

akik előszeretettel játszanak kedvenc dátumaik számaival,

és szívesen tennék próbára szerencséjüket egy gyorsabb, napi és dupla sorsolású játékkal.

A vállalat egyik legfrissebb kutatása szerint ugyanis a játékosok előszeretettel teszik meg az életükben fontos szerepet betöltő dátumok számait, illetve közülük egyre többen az olyan termékeket kedvelik, amelyekkel nap mint nap tesztelhetik szerencséjüket. Egy korábbi kutatás arra is rámutatott, hogy legalább egy szerencseszáma a felnőtt lakosság 57 százalékának van, melyek javarészt családtagok, rokonok, vagy saját születésnaphoz kapcsolódik.

Az új játékban egy dátum, azaz egy év, és hónap, nap, valamint egy szimbólum kiválasztásával lehet játszani.

A Napi Mázli bukmékeri típusú játék, azaz a nyereményt az egyes nyerőosztályokban a fix nyereményszorzók határozzák meg. A nyeremény összege attól függ, hány találata van a játékosnak és hányszoros téttel vásárolta meg.

A Szerencsejáték Zrt. legújabb napi játéka 2024. március 4-től érhető el a lottózókban, illetve virtuális formában, a társaság honlapján. A Napi Mázli a lottójátékoknál megszokott alapjáték-árat kínálja:

egy mező kitöltéséért 400 forintot kell fizetniük a játékosoknak, a maximálisan elérhető nyeremény pedig 100 millió forint.

További részletek a Szerencsejáték Zrt. oldalán.

MTI OTS – Nyugdíjasbarát

hírek ebből a rovatból

Így tanulhatod meg könnyedén az okostelefon használatát

nyugdijaspeti

Ezt nem hiszed el! Akár tízezreket is lehet spórolni ezzel a trükkel

nyugdijaspeti

Karikó Katalin egykori egyetemének adta a Nobel-díja másolatát

nyugdijaspeti