Image default

Titokban nősült meg Koncz Gábor – gyönyörű szőke nő a felesége

A 85 éves színész nemrég árulta el, hogy elvette feleségül Katát. Az eddig sem volt titok, hogy Koncz Gábor boldog párkapcsolatban él, de azt csak most árulta el egy interjúban, hogy elvette feleségül a Katát, a párját.

Ráadásul nem is most, hanem már évekkel ezelőtt, csak eddig diszkréten hallgattak róla. Az esküvőről csak a legszűkebb társaságuk és a család tudott.

Hét éve megnősültem

– mesélte a színész egy interjúban szólta el magát, amit a Buda Környéki Televíziónak adott:

Hitet, tartást, gerincet, bátorságot, férfiasságot kapott a magyar vidéktől Koncz Gábor

A Nyugdíjasbaráton beszámoltunk, hogy a nyáron töltötte be nyolcvanötödik életévét, de az erejét, vitalitását, tartását sok fiatal megirigyelhetné. Koncz Gábor ma sem tűri, hogy mások mondják meg neki, hogyan kell helyesen élni.

Mit kapott a magyar vidéktől?

Hitet, tartást, gerincet, bátorságot, férfiasságot, – mindent. Tizennyolc éves koromig Mezőkeresztesen éltem, anyám és apám már régen nincs, de ma is rendszeresen hazajárok a temetőbe, elbeszélgetek velük. Minél öregebb vagyok, annál több az emlék. Egy biztos, ha nem oda születek, nem abban a közegben nevelődöm, soha nem lett volna belőlem senki.

Milyen emlékek ezek?

Többnyire jók. Egy vályogházban laktunk, villany és fürdőszoba nélkül. Horgászni a Kácsi-patakhoz jártam, ministrálni a katolikus templomba. Boldog gyerek voltam; soha nem éreztem, hogy hiányt szenvednék bármiben.

A LÉNYEG, HOGY BÁTOR, A HAZÁJUKÉRT, SZERELMÜKÉRT, ELVEIKÉRT AKÁR AZ ÉLETÜKET IS FELÁLDOZÓ PÉLDAKÉPEKET LÁSSANAK A FIATALOK”

A teljes interjú IDE KATTINTVA olvasható.

Sonline – Nyugdíjasbarát

 

hírek ebből a rovatból

Így ünnepeltük a karácsonyt 1906 és 1986 között – KÉPGALÉRIA

nyugdijaspeti

Rabtemetőben avattak parcellakövet

nyugdijaspeti

Így néz ki a legendás Jackie Kennedy egykori birtoka

nyugdijaspeti