Image default

Ezek az üzletek már biztos, hogy zárva lesznek december 24-én

Több kereskedelmi üzletlánc, így a PENNY Market Kft., a Lidl Magyarország, a Rossmann és a Mountex is zárva lesz december 24-én. A  karácsonyt megelőző napokban azonban a boltok jellemzően hosszabb nyitva tartással várják majd a vásárlókat. Ezt maguk az áruházak közölték az MTI-vel.

A Penny nem nyit ki 24-én

A PENNY vezetése a munkavállalói és a vásárlói érdekeit megvizsgálva döntött úgy, hogy december 24. és 26. között 230 magyarországi üzletét egységesen zárva tartja. Az üzletlánc ezzel párhuzamosan

december 22-én és 23-án meghosszabbított nyitvatartással, este 22 óráig várja a vásárlókat.

December 27-től pedig már a szokásos üzemidőben tartanak nyitva.

Lidl is tovább lesz nyitva

A Lidl szintén jelezte, hogy mind a 200 üzletük zárva tart december 24-én. A társaság az MTI-nek eljuttatott közleményében a család fontosságára hivatkozott, amikor úgy döntöttek, hogy a szeretet ünnepére mind a 8500 munkavállalójuk számára szabadnapot biztosítanak. Vásárlóik érdekeit is szem előtt tartják, akiket

december 23-án meghosszabbított nyitvatartással várnak.

A Rossmann is bezár 24-én

A Rossmann a cég honlapján jelentette be korábban, hogy szabadnapot biztosít munkatársai számára december 24-én. Ezen a napon több mint 200 üzletüket zárva tartják.
Ugyanakkor közölték, hogy a következő hetekben zajlik az egyeztetés azokkal a bevásárlóközpontokkal, ahol kötelező érvényű nyitvatartás vonatkozik a Rossmann üzletekre is, a Rossmann bízik abban, hogy itt is zárva tudnak majd tartani.

“Már korábban is gondolkodtunk azon, hogy akinek csak lehet, lehetővé tesszük, hogy a december 24-ét ünnepi készülődéssel, szerettei körében töltse, ebben a döntésben megerősített minket a Lidl példaértékű lépése” – mondta el Szurma Gyöngyi cégvezető-értékesítési vezető.

MTI – Nyugdíjasbarát

hírek ebből a rovatból

Angelina Jolie alakítja Maria Callast a legendás énekesnőről szóló életrajzi filmben

nyugdijaspeti

Hamarosan újabb épület nyeri vissza eredeti fényét a Várban

nyugdijaspeti

A legendás Ötös Csöpi már 14 éve nincs köztünk

nyugdijaspeti