Image default

Szeretted a Deltát? Újra képernyőre kerül!

Újra jelentkezik a ’70-es évek legnépszerűbb tudományos-ismeretterjesztő műsora. A Delta új részei október 21-től láthatók a Dunán. Sajnos nem Kudlik Júlia, hanem a Delta korábbai nagy rajongója, Fejős Ádám lesz a műsorvezető.

Fejős Ádám neves tudósokkal, művészekkel, ismert emberekkel keresi a válaszokat a minket körülvevő világ kérdéseire. Az adások egyedi látványvilágát a virtuális stúdió biztosítja. A hírről az Origo számolt be.

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn

Csaknem 60 évvel az első adás után megújulva tér vissza a közmédia egyik legrégebbi tudományos-ismeretterjesztő műsora a Dunára. A Delta első részét 1964. január 31-én láthatták a nézők, főcímének ikonikus zenéje és képsorai több generáció emlékezetébe vésődtek be. A szombati adások egy-egy kulcsfogalomra épülnek mint például a „család”, az „ízek”, a „ritmusok” vagy az „erő”.

Ő az új műsorvezető

Fejős Ádám, a közmédia meteorológusa, természettudós, zenész ismert művészekkel, szakértő vendégekkel a fizikai és érzelmi létünket meghatározó, a mindennapjainkat befolyásoló hétköznapi kérdésekre keresi a választ szórakoztató jelenetekkel színesítve. A házigazda gyermekkorában nagy rajongója volt a Deltának.

„Felemelő érzés részese lenni a kultikus műsor újjászületésének. Az egyediségét nemcsak a körülöttünk lévő világ bemutatásának módja és a témakínálat adja, hanem az egyedülálló látványvilág és vizuális trükkök, a fiataloknak mindezek további vonzerőt jelenthetnek. Őszintén remélem, hogy a megújult Delta az egész családot képes leültetni a televízió elé, mert korosztálytól függetlenül tartalmas szórakozást ígér” – mondta a műsorvezető.

Az első adás, tehát 2023. október 21-én, 16:32-től lesz a Duna TV-ben.

Origo – Nyugdíjasbarát

hírek ebből a rovatból

Nárciszünnep lesz Kaposváron

nyugdijaspeti

A nyugdíjas munkavállalók szerint nem értékes a tudásuk

nyugdijaspeti

Akik vele dolgoztak, tűzbe mentek volna érte – elbúcsúztatták Balázsovits Lajost

nyugdijaspeti