Image default

Újabb üzlet csatlakozott a kezdeményezéshez: a Libri sem nyit ki december 24-én

Minden budapesti és vidéki üzletét zárva tartja idén december 24-én a Libri. Az ország piacvezető könyvkereskedője ezzel egy példaértékű kezdeményezéshez csatlakozik. A karácsony előtti utolsó vasárnapon szabadnapot biztosít munkatársai számára, hogy nyugodtabban ünnepelhessenek családjuk körében. A cég döntéséről a Blikk számolt be.

„A kereskedelemben, és így természetesen a könyvpiacon is, a karácsonyt megelőző egy-két hónap az, ami a legnagyobb forgalmat hozza, így nagy a terhelés ilyenkor a munkatársakon” – idézi a cég közleménye Kovács Péter vezérigazgatót.

– A Libri kiemelten figyel a kollégák szellemi feltöltődésére. Könyveket értékesítő, vagyis vásárlóinknak minőségi időtöltést kínáló cégként nem is tehetnénk másként.

Ezek az üzletek már biztos, hogy zárva lesznek december 24-én

A december 24-ét megelőző időszakban természetesen a megszokott nyitvatartással várják a Libri boltok a vásárlókat, az olvasnivalók beszerzésére pedig online is van lehetőség. A könyvkereskedő arra kéri az olvasókat, hogy időben tervezzék be vásárlásaikat ahhoz, hogy biztosan megérkezzenek a karácsonyi ajándékok a fa alá.

Lassan már könnyebb lenne azt leírni, mely hálózatok maradnak nyitva szenteste napján, ugyanis a Lidl döntése valóságos lavinát indított el, sorra követik más üzletláncok.

A jelenlegi információk alapján eddig ezek a boltok döntöttek a december 24-i zárás mellett:

Mint korábban megírtuk a Lidl, Rossmann, Penny mellett a Mountex, a Jysk, az OBI és az XXXLutz is zárva marad.

Blikk nyomán Nyugdíjasbarát

hírek ebből a rovatból

Felrobbantotta az internetet a férfi, ahogy elkészít két tükörtojást

nyugdijaspeti

Ma nagyon óvatosan az utcán: jön az ónos eső!

nyugdijaspeti

Így számolt be a korabeli lap a 13 aradi vértanú kivégzéséről

nyugdijaspeti