Image default

Megvan Benedek Miklós temetésének időpontja

Február 6-án, kedden, délután két órakor a Farkasréti temető Makovecz ravatalozójában búcsúztatják Benedek Miklóst. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas, a Nemzet Színésze elismeréssel illetett színművész január 9-én hunyt el méltósággal viselt betegség után, életének 78. évében.

“Kérjük a temetésen résztvevőket, hogy tartsák tiszteletben a család gyászát és a család tagjairól, különös tekintettel a kiskorúakról kép- és videófelvételt ne készítsenek!” – tolmácsolta a család kérését a Nemzeti Színház sajtóosztálya.

Élete utolsó időszakában COPD-t diagnosztizáltak, ami a tüdő és a szív együttes problémája, és a koronavírussal is meg kellett küzdenie, a nehézségek ellenére azonban élete végéig színpadon állt.

Októberben számoltunk be, hogy “Csodálatos visszatérésnek voltak tanúi azok, akik péntek este a Hárman a padon előadást választották. Közel egy év után a színpadra visszatérő Benedek Miklós megnevettette és megríkatta a közönség tagjait, akik láthatóan hálásak voltak azért, hogy láthatják a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színészt.

Nyugdíjasbarát

hírek ebből a rovatból

Londonban is bemutatták a Petőfiről szóló filmet

nyugdijaspeti

A nyugdíjas munkavállalók szerint nem értékes a tudásuk

nyugdijaspeti

Erdély legidősebb lakója 103 éves koráig főzött, mosott, takarított a lakásában

nyugdijaspeti