Image default

Vadállatok között töltötte az éjszakát Endrei Judit

A máig népszerű Endrei Judit szeret utazni. Erről már többször mesélt, most azonban egy igazán kalandos útjáról számolt be közösségi oldalán.

“Nagyon tetszik az a mondás, hogy az utazási élmények háromszorosan térülnek meg. Hiszen már az izgalmas, amikor készülődünk egy útra, aztán maga az út élményei, és végül az emlékek életünk végéig velünk maradnak.” – kezdi posztját a korábbi bemondónő.

“De kinek mi jelenti az életre szóló élményt? Egy kaland, amit átélt, a komfortzónából kilépve? Egy műemlék megtekintése, amire egész életében vágyott? Vagy egy luxus szállodában eltöltött hét az, ami megmaradt a legkülönlegesebb emlékek között?

„Százig van még harminc évem” – Endrei Judit Szentendre díszpolgára lett

Sokat utaztam eddigi életemben, számolatlan élményben volt részem. Kiválasztani a legkülönlegesebbet, nagyon nehéz. De ha mégis, akkor az afrikai élményeim közül, a vadonban, sátorban töltött éjszakát mesélném el. (Amit a blogomban jó részletesen meg is tettem , de itt, a poszt végén – ha röviden is – leírom.)

Ha válaszolsz, nyerhetsz

Az 1000 út Utazási irodával együtt kíváncsiak vagyunk, hogy vajon nektek mi volt a legnagyobb, legkülönlegesebb élményetek, és mitől éreztétek azt, hogy soha még ilyet nem láttatok, nem éreztetek. Írjátok meg úgy, hogy mi is átélhessük veletek azt a pillanatot. Ígérem, elolvassuk mindet, és amelyiket a legizgalmasabbnak, legmegragadóbbnak találjuk, az nyer!
A nyertes ajándéka 2 db jegy a Samaia grúz együttes csodálatos táncelőadására, ami az Erkel Színházban lesz.

A válaszaitokat, IDE KATTINTVA az eredeti poszt alatt írhatjátok meg Endrei Juditnak:

 

Vadállatok között aludt Endrei Judit

És hogy mi volt az én életre szóló élményem? – folytatja Endrei Judit. “Utunk során Botswanaban, az Okavango deltában töltöttünk egy éjszakát. Hogy elérjük a vadonban található szálláshelyünket, egy kis folyóágon, lélekvesztőkön eveztünk fel. Már az oda út is nagyon szép volt a sok vízinövénnyel, az ismeretlen madarakkal. A szálláshelyünkön apró katonai sátrak vártak, bevallom, elfogott, ha nem is a rémület, de az izgalom, milyen éjszaka vár itt ránk. Soha nem felejtem el azt a varázslatos estét, az égbolton megjelentek a hatalmas, szikrázó csillagok, úgy éreztem, ha akarnám, leszedhetném őket.

A tábortűznél sokáig üldögéltünk, nem akarózott még lefeküdni, úgy éreztem, milyen jó lenne most megállítani az időt. Lefekvés előtt a táborvezető még figyelmeztetett minket, nehogy éjszaka kimenjünk, de még csak ki se kukucskáljunk, mert veszélyes lehet, hiszen körülöttünk vadállatok élnek, akik éjjel útra kelnek. Csupán a sátor zipzárja „védett” minket, a ponyván keresztül az éjszakai vadon minden neszét, zaját hallottuk. Elárulom, talán soha életemben nem féltem ennyire! Reggel kiderült, elefántok jártak a közelben, a táboron pedig egy leopárd sétált át, láttuk a nyomait. Soha nem felejtem el ezt a különleges éjszakát, és ha tehetném, újra átélném!”

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn

Endrei Judit hivatalos oldala nyomán Nyugdíjasbarát

hírek ebből a rovatból

A világ kilenc legikonikusabb épülete: régen és most

nyugdijaseszti

Egész októberben ingyen vizsgáltathatod meg a szemed ezeken a helyeken

nyugdijaspeti

Határontúli újévi babonák, hogy szerencsés legyen az éved

nyugdijaspeti