Image default

Így tér vissza a képernyőre Korda György és Balázs Klári

Balázs Klárival és Korda Györggyel a zsűriben folytatódik a Csináljuk a fesztivált, a Duna zenés show-műsora. A házaspár a Dankó Rádió Derűs napot című reggeli műsorában jelentette be, hogy ismét részt vesznek az évszázad slágerének megtalálásában. A hírről az MTVA számolt be.

Harmadszorra is a Csináljuk a fesztivált zsűrijében foglal helyet Korda György és felesége, Balázs Klári. Az énekesek nagy örömmel fogadták, hogy a következő évadban is számítanak szakértelmükre a Duna közkedvelt zenés show-műsorában – minderről a Dankó Rádióban meséltek.

„Ez egy hiánypótló műsor, hiszen a szórakoztatás mellett értéket is képvisel. Sokakat megszólít, és a nézettségen is látjuk, hogy népszerű minden korosztály körében.

Hamarosan érkezik az új évad, és mi továbbra is ott leszünk a zsűriben. Már elkezdődtek az előkészületek, elképesztően jó adások lesznek”

– jelentette be a Derűs napot című műsorban Balázs Klári. Férje, a hat évtizede a zenei pályán sikert sikerre halmozó Korda György hozzátette, a Csináljuk a fesztivált nem kizárólag szakmai verseny, az évszázad slágerének megtalálása közösségi feladat.

„A közönség szavazhat, milyen dalok kerüljenek be a műsorba…

…és bár még a listát nem oszthatom meg, annyit elárulok, hogy eddig igazán jól válogattak. Ebben az évadban is nehéz dolgunk lesz, mert ezúttal sem a fellépőket pontozzuk, hanem a slágereket. Teljesen elvonatkoztatni az adott produkciótól persze lehetetlen, egy előadó hatása megváltoztathatja a pontozás menetét” – mondta az Artisjus-, eMeRTon- és Fonogram-díjas énekes a Dankó Rádió vendégeként.

A 60-as, 70-es, 80-as és 90-es évek slágereire már lezárult a szavazás, de még nem késő csatlakozni a versenydalok kiválasztásához: október 8-ig a 2000-es és a 2010-es évek slágerlistájára lehet voksolni a hirado.hu-n.

MTVA – Nyugdíjasbarát

hírek ebből a rovatból

A világ kilenc legikonikusabb épülete: régen és most

nyugdijaseszti

10 dolog, amit talán nem tudsz az olasz kávékultúráról

nyugdijaspeti

Vádat emeltek a korrupt orvos ellen, aki idős betegeket pénzért tartott az osztályán

nyugdijaspeti