Image default

Korda Gyuri a zakóját ajánlotta fel, de Klárika sem maradt adós

Személyes tárgyaikat ajánlották fel a Csináljuk a fesztivált! zsűritagjai a Jónak lenni jó! karitatív akcióban. A hírességek relikviáinak megvásárlásával az adományozók hozzájárulnak a Semmelweis Fejlődéstámogató Központ fejlesztéséhez. Így támogatják a koraszülött és a veleszületett rendellenességgel élő gyermekeket.

Korda György, a showműsor Artisjus-, eMeRTon- és Fonogram-díjas zsűrielnöke kedvenc koncertzakóját ajánlotta fel a Jónak lenni jó! karitatív akcióban. A ruhadarab különlegessége, hogy először a Rio de Janeiro-i Táncdalfesztiválon viselte.

Felesége, a Fonogram-díjas Balázs Klári egy egyedi készítésű, eddig féltve őrzött pókerpólóval csatlakozott a kampányhoz.

Feke Pál Junior Prima- és Artisjus-díjas színész, énekes december 14-i Kockahas című előadására exkluzív páros belépőjeggyel járult hozzá a jótékonysági felhíváshoz. A jegytulajdonosoknak lehetőségük lesz dedikálásra és közös fotó készítésére a művésszel.

A zsűri új tagja, Janza Kata eMeRTon- és Honthy-díjas színművész egy számára nagyon kedves, egyedi tárgyat, az Elizabeth című darabhoz köthető, aranyozott Sisi bögrét bocsátotta rendelkezésre, kiegészítve két főre szóló belépővel karácsonyi előadására.

A Kossuth-díjas magyar rockzenész, zeneszerző, Frenreisz Károly a Skorpió együttes 50. jubileumi előadása alkalmából a zenekari tagok számára készített koncertpólói is megvásárolhatók. Nagy Bogi énekesnő pedig az egyik kedvenc fellépőruháját ajánlotta fel, amelyhez gyerekkori kedves pillanatok és koncertélmények fűződnek.

A tárgyak megvásárlásával a Semmelweis Egyetem Alapítványt támogatja az adományozó.

A Jónak lenni jó! oldalán ezeken felül már megtalálható több olyan egyedi tárgy is, amelyeket olyan hírességek és magánemberek ajánlottak fel, akik szívügyüknek tekintik a tizenkét éve működő társadalmi összefogást és a közmédia jótékonysági programjának idei célját. A felajánlásokat november 30-ig van lehetőség elküldeni a jonaklennijo@mtva.hu címre.

A tárgyak megvásárlásával a koraszülött és a veleszületett rendellenességgel élő gyermekek fejlesztését lehet támogatni. Az évtizedes múltra visszatekintő karitatív akciót bárki támogathatja a 13600-as szám tárcsázásával és a 04 kód megadásával. (A hívás díja 500 forint.)

Az akció alakulását a www.mediaklikk.hu/jonaklennijo oldalon lehet nyomon követni.

Mediaklikk – Nyugdíjasbarát

Idén is lesz „Jónak lenni jó” adománygyűjtő kampány – a legkisebbeknek gyűjtenek

hírek ebből a rovatból

Most ötszáz forintért jóllakhatsz a Tirpák Fesztiválon!

nyugdijaspeti

Hihetetlen mit ajánlott Lidl az olivaolaj helyett

nyugdijaspeti

A vonal végén Rost Andrea vár – most te is felhívhatod

nyugdijaspeti