Image default

Ez a lány nem tudta elfogadni apja halálát, különleges módot talált az emlékezésre

Újraalkotom néhai apám fotóit, hogy újra kapcsolatba kerüljek vele és elfogadjam a halálát – kezdte a bejegyzését a Chrisya nevű lány, aki egy fotósorozattal emlékezik az akkor már 3 éve elhunyt az édesapjáról.

Chrisya Melbournebe ment tanulni, ahol egyedülálló módot talált arra, hogy újra kapcsolatba kerüljön az apjával, és el tudja fogadni a halálát.

Nemrég jött rá, hogy soha nem volt ideje arra, hogy édesapja halálát feldolgozza, és ahogy írja: “soha nem tisztelegtem előtte megfelelően”. A lány ezért úgy döntött, hogy “meglátogatja”.

Kinyitotta édesapja fotóalbumát, és elvett onnan néhány fényképet.

Apja 2011-ben Chrisya édesanyjával együtt Melbourne-ben volt és mivel a lány ott tanult, adott volt az ötlet. Megnéztem néhány fotót a szüleim melbourne-i útjáról, és kiválasztottam néhány fotót apámról.

Úgy döntött, hogy körbejárja Melbourne néhány nevezetes helyét, és lemásolja apja fotóit. Megkérte néhány barátját, hogy tartsanak vele és segítsenek fotózni. A lányban, míg megalkották a képeket a következő gondolatok fogalmazódtak meg:

  • Ha valamit el kell fogadnod ebből a történetemből, az az, hogy ne várj addig, amíg túl késő lesz!

  • Soha nem értékeltem igazán azokat az alkalmakat, amikor korábban apámmal utaztam, és ezt sajnálom.

  • Próbálom elengedni apám halálát, de örökké emlékezni fogok rá. Mindig is a részem lesz, neki köszönhetem, hogy az vagyok, aki vagyok.

Bored Panda nyomán Nyugdíjasbarát

hírek ebből a rovatból

Ma van a nagymamák világnapja, a nagyikat ünnepeljük

nyugdijaspeti

Ez nem áprilisi tréfa: Rekordokat döntött az időjárás

nyugdijaspeti

Százezreket is érhet ez a régi kétszáz forintos

nyugdijaseszti