Image default

Már a Gondosórával is csalni próbálnak!

Dr. Juhász Roland a Gondosóra program vezetője hívja fel a figyelmet, hogy már a Gondosóra körül is megjelentek a csalók. A videóban a vezető négy visszaélési formára hívja fel a figyelmünket.

Semmilyen formában, semmilyen esetben nem kérnek bankszámlaadatokat a regisztráció során és egyéb formában sem. Tehát ha ilyen információt szeretnének önöktől kérni, szakítsák meg a hívást, vagy ne adják meg ezeket az adatokat.

A lakáskulcs átadása nem kötelezettség a programban, ez egy lehetőség, egy jó lehetőség. Minden esetben fontos, hogy mérlegeljék, hogy olyan személynek adják át a lakáskulcsot, akiben megbíznak.

Hasonló fontos információ, hogy a Gondosóra nevében ők ellenőrzést a helyszínen sohasem végeznek, kollégáik a helyszínen nem keresik fel a felhasználókat. Ha ilyen típusú kérdéseik lennének, azokat minden esetben telefonon, az ügyfélszolgálaton vagy a diszpécserközponton keresztül tudják feltenni. Ha Önöknek vannak ilyen kérdéseik, akkor szintén a diszpécserközponton vagy az ügyfélszolgálaton tudják ezt megtenni.

A gondosóra eszközt minden esetben a Magyar Posta szállítja ki, a Magyar Posta futárszolgálata, aki ezt kézbesíti, senki mást ezzel kapcsolatosan a lakásukba ne engedjenek be.

Tudjuk biztonságba szeretteinket és ne feledjék, segítség egy gombnyomással, regisztráljanak változatlanul a Gondosóra programra.

Nyugdíjasbarát

Hallottál már az ingyenes Gondosóra-programról?

 

hírek ebből a rovatból

“A családi fészek nem temető” – erős hangvételű közleményt adtak ki a temetkezési szervezetek

nyugdijaspeti

Eredeti megjelenése után ötven évvel ismét kiadták Koncz Zsuzsa Jelbeszéd című lemezét

nyugdijaspeti

Több, mint ötvenezren nézték meg azt a kiállítást, amiről mi is beszámoltunk

nyugdijaspeti