Image default

Újra mennyiségi korlátot vezet be a Tesco

Az Árfigyelő adatai szerint már augusztus óta a Tescónál lehet a legolcsóbban beszerezni a csirkemellfilét. A vásárlók kiadásainak csökkentése érdekében az áruházlánc egyéb eszközökkel is harcol az árak letöréséért.

Így például az élelmiszerek áremelkedését a szállítói árak emelkedésének mértéke alatt tartja, valamint megújult Árgarancia programjában még több gyakran keresett sajátmárkás termékre garantálja az alacsony árakat, már akcióban is. Ezt Kámán Tamás, a magyarországi Tesco beszerzési igazgatója közölte.

Mennyiségi korlát a csirkemellre

A Tesco célja, hogy minél kedvezőbb árakkal segítse a magyar családokat és nyugdíjasokat, és biztosítsa a vásárlók kosarában leggyakrabban előforduló termékek olcsó elérhetőségét. Az Árfigyelő szerint az áruházlánc augusztus óta a felületen szereplő versenytársakkal összehasonlítva a legalacsonyabban tartja a csirkemellfilé árát. A csirkemellfilét is magukban foglaló ex-árstopos termékek igen kedvező árképzése miatt ezekre az árucikkekre nagy az érdeklődés,

a Tesco ezért október 12-től korlátozást vezet be az egyszerre vásárolható mennyiségekre vonatkozóan.

A limit mind a versenytársak korlátozásaihoz, mind pedig a hatósági árak idején engedélyezett mennyiségekhez képest magasabb, és bőven fedezi a háztartások heti igényét.

Árgaranciát vállal a Tesco

Több mint 600 – piros körrel jelölt – árucikkre a Tesco tavaly óta Árgaranciát is vállal, ami azt jelenti, hogy ezeknek a gyakran keresett, illetve alaptermékeknek az árát az áruházlánc üzleteiben és online felületén is alacsonyan tartja. Az Árgarancia program kínálata nemrég megújult, és a vásárlói preferenciákat követve most már többségében sajátmárkás termékeket tartalmaz. Az Árgarancia logó alatt értékesített termékek árát a Tesco továbbra is minden héten összehasonlítja a versenytársaknál érvényes árakkal, és azokhoz képest a legalacsonyabb szinten tartja. Ha pedig ezeket az árucikkeket máshol mégis olcsóbban lehet megvenni, visszafizeti a különbözetet.

„Árgarancia programunk segítséget jelent a vásárlóknak, hogy ne kelljen az árak összehasonlításával foglalkozniuk, hiszen mi elvégezzük helyettük a feladatot.”

“Folyamatosan figyelemmel kísérjük a vásárlói szokások változását, így az Árgaranciát ezentúl még több kedvenc sajátmárkás termékre vállaljuk” – mondta Kámán Tamás, a magyarországi Tesco beszerzési igazgatója.

Nyugdíjasbarát

hírek ebből a rovatból

Ez nem áprilisi tréfa: Rekordokat döntött az időjárás

nyugdijaspeti

Átverték az embereket, mégsem lehet ötszázért jóllakni a fesztiválon

nyugdijaspeti

A szabadnapos mentős mentette meg az idős asszony életét

nyugdijaspeti