Image default

A Szex és New York sztárja meglepően őszintén vallott az öregedéséről

 A sztár eredetileg 2022-ben lépett partnerségre a bőrápolási márkával, hogy elindítsa a Look Forward (Nézz előre!) projektet, amelynek célja, hogy a nőket pozitív gondolkodásmódra ösztönözze az öregedéssel kapcsolatban. Most újra összeálltak.

A RoC Skincare-ben Sarah Jessica Parker nem csak az érzékeny bőrének megfelelő márkát találta meg, hanem olyat is, amely a lelkiállapotához is igazodik. Tehát bevált az együttműködés, így tavaly ismét összefogott a RoC-val, hogy elindítsák a Look Forward Projectet, amelyet egy, a bőrápoló cég által végzett kutatás inspirált, amely szerint a nők túlnyomó többsége szorong az öregedéstől.

Sarah Jessica Parker x Roc Skincare kollaboráció. fotó: ROC Skincare

A kezdeményezés célja: megváltoztatni a nők hangulatát. Az azóta eltelt időszakban az 58 éves Sarah Jessica Parker, a márka célzott nagykövete is hallatta hangját, és megosztotta személyes tapasztalatait, hogy segítsen a nőknek optimistábban tekinteni az öregedésre.

A színésznővel a People magazin beszélgetett, ahol többek között mesélt a szépség és az öngondoskodás fogalmáról – valamint arról, hogyan hat az optimizmus az ő világára.

Interjú az optimizmusról

People: Amikor az ember az optimizmusra és a szépségre gondol, általában arra gondol, hogy belül jól érezze magát. Hogyan kapcsolódnak ezek a témák, ha egyáltalán kapcsolódnak egymáshoz számodra?

Sarah Jessica Parker: “Nem gondolok a szépségre magamban. Azt hiszem, színészként inkább a karakterre gondolok, egy szerepre, ami bennem lakozik. Anyám és az ő generációja számára a szépség egy adott típusra volt jellemző.

Megszakad a szív: A demens nagymama mindennap rácsodálkozik az unokáira

“Szóval azt hiszem, idővel csak önmagamat akarom érezni. Nem azt, hogy milyen érzés a szépség, vagy, hogy én vagyok, vagy lehetek, vagy valaki azt fogja mondani, hogy én vagyok, mert ez túl megbízhatatlan.

Sarah Jessica Parker x Roc Skincare kollaboráció. fotó: ROC Skincare

People: Azt mondják, a bölcsesség a korral jár. A pesszimizmus nem jár együtt a korral? Nehezebb optimistának lenni, ahogy öregszik az ember?

Sarah Jessica Parker: “Azt hiszem, most jobban tudok optimista lenni, mint fiatalabb koromban, mert nem volt elég tapasztalatom ahhoz, hogy megismerjem az élet csalódásainak spektrumát. Csak az volt, ami nekem volt, és most már van perspektívám. Éltem az éveket, rengeteg tapasztalatot szereztem, amelyek közül sok volt fantasztikus, sok volt nehéz, szomorú, kihívást jelentő, hatalmas veszteség, némelyik magánéleti, némelyik nyilvános. És rájöttem, hogy nem akarom magam a pesszimizmus nyergében érezni. Egyszerűen pocsékul érzem magam. Néha rosszabbnak érzem, mint a rossz eseményt, ami elősegítette. És látom a lehetőséget, hogy örökre ott maradjak, és ez megrémít.

Sarah Jessica Parker x Roc Skincare kollaboráció. fotó: ROC Skincare

Optimista vs pesszimista

“Lehetnek olyan emberek az életedben – családtagok, barátok -, akik valóban vonzódnak a pesszimizmushoz és a negatívumokhoz. És én megértem őket, mert az élet sokat vezetett őket ebbe az irányba. Sok okuk van arra, hogy pesszimisták legyenek.

De azt hiszem, nekem jobban fekszik az optimizmus. Egyszerűen segít feljebb jutni, még ha rövid ideig is, még ha ez csak ez a kis lépés távolabb attól a dologtól, ami ijesztő, rossz, felzaklató, fájdalmas.

És mint vállalkozó, mint anya, mint kolléga, mint főnök, rengeteg lehetőség van arra, hogy ne érezzük jól magunkat. Tehát meg kell találnom a módját, hogy azt mondjam: “Nem, ez rendben lesz.”

Hogyan lehetsz jobb ember, jobb barát, jobb lány? Dolgozom rajta, mindenen. Még mindig lány vagyok, barát vagyok. Még mindig ember vagyok. Ezért megpróbálom megosztani azokat a dolgokat, amelyek jelentőséggel bírnak számomra. Csak ennyit lehet mondani, mert befolyásosak, de egyben kétségbeesetten vágynak a függetlenségre. Megteszünk minden tőlünk telhetőt.”

Öregedést gátló gyógynövények – Hogyan tudjuk lassítani az öregedést?

Számos növény van, amelyek segítik késleltetni az emberi szervezet öregedését. Az azonban tény, hogy a helyes életmód, a táplálkozás és a sok mozgás sokkal jobban karban tartja a testet, mintha önpusztító életmód és egészségtelen táplálkozás mellett néha öregedést gátló gyógynövényeket használunk – csak úgy alibi gyanánt.

via People

Felújították Diana hercegnő egykori kedvenc nyaralóját, elképesztő összeget költöttek a Byblosra

hírek ebből a rovatból

A Gondosórával a házi kedvenceink is biztonságban lehetnek

nyugdijaspeti

Igazán érdekes lesz a Nemzeti Múzeum március 15-i programja

nyugdijaspeti

Hallottál már az ingyenes Gondosóra-programról?

nyugdijaspeti