Image default

Mindenmentes újdonsággal rukkolt elő az Aldi az ételallergiások számára

Nemcsak Magyarországon de Európában is egyedülálló új üzemükben csak mindenmentes termékeket gyártanak, így kizárt a keresztszennyeződés. Ezáltal a gyártási körülmények biztosítják a tasakon feltüntetett mentességeket. A Lavina Kft. új, mindenmentes termékcsaládja a No-No termékcsaládja az Aldiban is elérhető.

Az alapanyagok összeállításánál nagyon fontos szempont volt, hogy az összes ételérzékenységgel, ételintolarenciával élő vásárló fogyaszthassa termékeiket.

Melyek glutén-, tej-, tojás, lektin-, élesztő- ,szója-, tartósítószer-, allergén- és GMO mentesek. Minden termékük vegán.

Az édes nyers tésztánál, melyből tetszés szerint tudnak otthon süteményt készíteni, illetve a réteseknél az édességet kókuszvirág cukorral érték el. Nem tartalmaznak mesterséges édesítőszereket. A kókuszvirág cukor glikémiás indexe 30, jóval kevesebb a hagyományos cukrok 100-as értékénél. Így mérsékletes fogyasztás mellett jó szívvel ajánlják cukorbeteg vásárlóknak is. A cég szerint nem csak egészségesek, finomak is a termékek.

A kétféle szendvicsalap – magvas szendvicsalap és mediterrán párna – fogyasztható önmagában, szendvicsként vagy kenyér helyett bármilyen ételhez.

A rétesek – almás-fahéjas és meggyes-kakaós – önmagukban kiváló desszertek, de akár egy tízórait vagy uzsonnát is helyettesíthetnek.

A nyers tésztát a kívánt vastagságra nyújtva, különböző formák kiszúrásával 8-10 perc alatt 180°C-on kisütve ajánljuk fogyasztani.

A termékek egyesével csomagolva megtalálhatók az Aldi helyben sütött kínálatában. Fontos, hogy a keresztszennyeződés elkerülése végett közvetlen a fogyasztás előtt bontsák csak fel a tasakot.

A lakossági kiszerelésben 6x80g-os csomagban fagyasztott termékek és a nyers tészta fagyasztott állapotban vásárolható meg, a csomagoláson feltüntetett elkészítési javaslattal mindenki saját otthonában élvezheti a frissen sütött pékárut.

A No-No magvas szendvicsalap 2023 Gluténmentes verseny Töltetlen péksütemény I. helyezettje lett!

Lavinafree – Nyugdíjasbarát

hírek ebből a rovatból

Nostradamus szerint szörnyű évünk lesz 2024-ben

nyugdijaspeti

Ha utaztál ilyen trolin, akkor ez téged is érdekelhet

nyugdijaspeti

Megvan Benedek Miklós temetésének időpontja

nyugdijaspeti