Image default

Dupla zenei utazásra hív Zorán

A legendás előadó 2024. március 17-én a Budapest Kongresszusi Központba invitálja közönségét. Ráadásul mindjárt két koncertre is. Zorán tavasz harmadik vasárnapján, délután 16 és este 20 órakor egy újabb zenei utazásra hív mindenkit.

Zorán, a rá jellemző módon, most is maximalista, hisz az ország legnagyszerűbb muzsikusaiból válogatott zenészekkel készül a dupla előadásra, amelyből nem hiányoznak majd a meglepetések sem. Aki már átélte, tudja, hogy a Kongresszusi Központ meghitt hangulata milyen közvetlen és hatásos módon eleveníti meg dalainak itt is megszólaló mélységeit. És ahogy azt már megszoktuk tőle, ezeket a koncerteket is rangos vendégművészek teszik majd még felejthetetlenebbé.

Zorán március 17-én, érzelmekben és gondolatokban gazdag koncertekkel vezet át minden érdeklődőt a tavaszba.

Jegyek az időpontra kattintva érhetőek el.
16 órakor kezdődő koncert,
20 órakor kezdődő koncert

Ezt olvastad már?

Emléktábla jelzi mostantól Kőbányán, a Kőrösi Csoma Sándor út 43-51. szám falán, hogy hol élt díszpolgára, Cserháti Zsuzsa énekesnő. A Kőbányai Önkormányzat a művész születésének 75., halálának 20. évfordulója alkalmából avatott táblát, amellyel méltó emléket kíván állítani az előadóművésznek, aki mindig büszke volt kőbányai voltára.

Cserháti Zsuzsanna – ahogyan mindenki ismerte, Cserháti Zsuzsa – 1948. június 22-én született. Gyermekkorát Kőbányán töltötte, anyai nagyapja a Kőbányai Sörgyár igazgatója volt 1958-ig. Ez évig egyes források szerint a Gitár utcai igazgatói villában, a családi emlékezet szerint a Sörgyár utca 6. szám alatt éltek. Ezt követően költöztek a Kőrösi Csoma Sándor út 43-51. szám alatti házba, ahol mostantól tábla emlékeztet a kivételes előadóművészre.

Emléktáblát kapott Cserháti Zsuzsa

 

Nyugdíjasbarát

hírek ebből a rovatból

Ilyen időjárásra számítsunk mindenszentekkor és halottak napján

nyugdijaspeti

Szekszárdi berkenye lett 2023-ban az Év fája

nyugdijaspeti

A világ egyik legértékesebb gyógynövénye a te kertedben is megteremhet!

nyugdijaspeti