Image default

5 magyar művésznő, aki 70 felett is szebb, mint valaha

 Az ember élete több szakaszra osztható, és ahogy mondják, minden kornak megvan a maga szépsége. Az embernek két kora van: kronológiai és biológiai. Előbbi azt jelenti, hány évesek vagyunk, míg utóbbi azt, hogy milyen állapotban van a szervezetünk. A kettő nem feltétlenül azonos. Vannak, akiken nem fog a kor. Cikkünkben megmutatunk 5 magyar művészt, akik 70 felett is megőrizték szépségüket.

Kánya Kata

forrás: Kánya Kata – Facebook

Kánya Kata (Budapest, 1953. augusztus 11. –) színésznő, televíziós műsorvezető. Közel 30 éve segíti a hozzá fordulókat magánéleti gondjaik feltárásában és megoldásában. Saját szavaival élve “Ha összeadom rádiós és televíziós riportalanyaim számát, valamint azokat, akik a társkereső irodába jöttek el, körülbelül 30.000 ember történetét hallgattam meg.

Pataki Ági

forrás: Pataki Ági – Facebook

Pataki Ágnes (Budapest, 1951. szeptember 5. –) sztármodell, manöken, reklámarc, Balázs Béla-díjas filmproducer. A Kőbányai Gyógyszerárugyár „Fabulon” nevű termékcsaládjának reklámarca volt. A Fabulon Áginak is nevezett modell többek között egy, a budapesti Kálvin téri tűzfalról tekintett az arra haladókra egy nagy méretű reklámmozaikról. 2014-ben ő volt a magyarországi első It Woman a L’Oréal Professionnel It Looks kampányában, akinek a megjelenését, viseletét azóta is divatetalonként kezelik a médiában.

Balázs Klári

forrás: Ringier Archívum

Balázs Klári (Korda Györgyné, születési nevén: Boros Klára; Debrecen, 1952. augusztus 6. –) Fonogram-díjas magyar énekesnő. Több mint négy évtizedes pályafutás áll a háta mögött. Férje Korda György énekes. Hivatalos névként a második férje vezetéknevét viseli, míg művésznévként az első férjéét tartotta meg.

Kovács Kati

Kovács Kati (Verpelét, 1944. október 25. –) Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar előadóművész, énekesnő, dalszövegíró, színésznő. A hazai könnyűzene egyik legkiemelkedőbb és legnagyobb hatású énekesnője. Közel hatvan év alatt önazonos, nyomot hagyó művészként vált a magyar kultúra részévé. Művészetét számos állami és szakmai kitüntetéssel ismerték el.

Endrei Judit

Endrei Judit (született Kurdics Judit) (Szolnok, 1953. május 7. –)  Televíziós karrierje kezdetén vette fel a könnyebben csengő Endrei nevet. 1976–1998 között volt tévébemondó a Magyar Televíziónál, ahol közreműködött többek között a Homokóra, az Ablak, a TV-Híradó, a Hétvége, a Gólyahír, a Paraván, a Tízórai és még sok más műsor, dokumentumfilm elkészítésében.Endrei Judtiról rendszeresen olvashattok a Nyugdíjasbarát hasábjain. Itt van például egy témába vágó inerjú, melyben az egykori tv bemondó életfilozófiájáról mesélt. Bár Judit egyáltalán nem művész, ennek ellenére itt a helye ebben a felsorolásban.

Endrei Judit: Ne az idő múlásán siránkozzunk, ha nem találjunk meg minden napban valami jót!

Nyugdíjasbarát

hírek ebből a rovatból

Több, mint 400 ezren regisztráltak erre az ingyenes programra – Te megtetted már?

nyugdijaspeti

Arany Medál életmű-díjat kapott Esztergályos Cecília

nyugdijaspeti

Magyarországon is azonosították a koronavírus új variánsát, az Erist

nyugdijaspeti