Image default

Átverték az embereket, mégsem lehet ötszázért jóllakni a fesztiválon

Mint mi is megírtuk, hogy a nyíregyházi Tirpák fesztivál egyik idei újdonsága, hogy “a közönség gasztrojegyek ellenében vásárolhat az elkészített finomságokból, de egy darab, ötszáz forintba kerülő kóstolójegy ellenében az egész kínálatot megízlelheti.” Ez azonban sajnos nem így van.

A hírt hétfőn a Magyar Távirati Iroda (MTI) is megírta, így mi is örömmel számoltunk be a szuperkedvezményes lehetőségről olvasóinknak. Azonban most jön a csavar.

Az eredeti, hétfői hírben ez állt:

“Újdonság, hogy a közönség gasztrojegyek ellenében vásárolhat az elkészített finomságokból, de egy darab, ötszáz forintba kerülő kóstolójegy ellenében az egész kínálatot megízlelheti.

Azonban két nappal később felhívták a figyelmet, hogy TÉVESEN közölték ezt az információt.

 

Pontosítva így hangzik: “Újdonság, hogy a közönség a gasztrojegyek ellenében vásárolhat az elkészített finomságokból, egy darab, ötszáz forintba kerülő jegyért pedig belekóstolhat az ételkínálatba.

Mit jelent ez pontosan?

Egy kóstolójegy 500 forintba fog kerülni, de lesz kóstolóadag 500 forintért, tehát egy jegyért bárki bármilyen ételt meg tud kóstolni. Ha valami ízlik neki, akkor a teljes adag ételt több jegyért meg tudja vásárolni.

Ettől függetlenül, minden bizonnyal szuper program a Tirpák Fesztivál.

Nyugdíjasbarát

 

hírek ebből a rovatból

Egy üveg rum mentette meg a legszebb hangú színész életét – Básti Lajosra emlékezünk

nyugdijaspeti

56-os hősök sírhelyeit újították fel – többek között Szabó bácsiét is

nyugdijaspeti

Álmodj királylány! – A halálba kergetették a szépségkirálynőt

nyugdijaspeti