Image default

Férfi példaképnek választották Böjte Csabát és Sasvári Sándort

Rangos elismerésben részesült több férfi ikon is a Férfiak Klubja díjátadóján. A Gránit Oroszlán Példakép Díjakat ezúttal is öt kategóriában osztották ki, mások között az elismerést Böjte Csaba ferences rendi szerzetes és Sasvári Sándor színművész is átvehette.

Igazi ikonok, tökéletes férfi példaképek

A Gránit Oroszlán Példakép Díjakat 2017 óta osztja ki a Férfiak Klubja társadalmi szervezet. Ebben az évben is olyan példamutató férfiakat tüntettek ki öt kategóriában, akik a családjukért és a közösségükért vállalt felelősségükkel hozzájárultak a társadalmi fejlődéshez, a jövő nemzedék útjainak építéséhez. Az elismeréseket

apa, férfi pedagógus, mester, felelős üzletember és közéleti személyiség kategóriákban osztották ki.

A hetedik alkalommal megrendezett díjátadón idén is öt kategóriában ismerték el a követendő férfi ikonokat. Díjat vehetett át Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, Sasvári Sándor színművész. Elismerést kapott Vukics Ferenc alezredes, Keszthelyi Tibor vízilabda utánpótlás edző és Markovich Béla üzletember is.

A díjról

A Gránit Oroszlán Példakép Testület idén is titkos szavazással választotta ki a beérkezett jelölésekből minden kategóriában a három-három díjazottat. A Testület tagjai között olyan személyek találhatók, akik korábban már elnyerték a díjat, és most ők hitelesítik az újonnan kiemelt férfiakat.

A korábbi kitüntetettek között kimagasló teljesítménnyel rendelkező személyiségeket találhatunk. Ilyen például Dolhai Attila, színművész; Imre Géza, olimpikon; Kassai Lajos, lovasíjász. A díjazottak körét gazdagítja dr. Kiss Gergely, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó; Lackfi János, író, költő, illetve dr. Szekeres Pál olimpiai és paralimpiai bajnok.

Nyugdíjasbarát

hírek ebből a rovatból

10 ok, hogy miért kell a nagyszülőknek és az unokáknak minél több időt együtt tölteniük

nyugdijaspeti

Ezeket a darabokat nem láthatjuk többet a Vígszínházban

nyugdijaspeti

Nyugdíjba ment Kabos, Gyufa vette át a helyét – megható videóval búcsúznak tőle

nyugdijaspeti