Image default

“Nem kell fiatalnak kinézni” – Polgár Tündének megvan a véleménye a botoxról

Sok kérdést kapott az össze közösségi média felületén Polgár Tünde, akinek férjén, Polgár Árpádon nemrég életmentő műtéte hajtottak végre. Ezekre a kérdésekre válaszolt egy közel 50 perces videóban a celeb.

A kérdések között felmerült egy arról, hogy Tünde szerint mikor érdemes elkezdeni a botoxot. Ezzel kapcsolatban kijelentette, hogy a botoxot nem kell, nem egy kötelező kezelés, csak akkor és annak érdemes belevágni, aki és amikor azt érzi, hogy szüksége van rá. De sosem szabad csak azért kezelésnek alávetnie magát senkinek, mert úgy érzi, ezt várja el tőle a társadalom, vagy mert fiatalabbnak akar kinézni.

“Nem kell botoxozni. Nem kell fiatalnak kinézni, nem is szeretnék fiatalnak kinézni” – mondta el véleményét Tünde, aki azt is bevallotta, hogy maga is él a botox előnyeivel:

“35-36-37 éves koromban kezdtem el használni a botoxot a szemem miatt. Most is látom már, hogy jobban összehúzom a bal szememet, tehát a két szememmel nem egyformán hunyorgok. Lassan itt lenne az ideje egy újabb kezelésnek, de most már ráér, ha hazamentem.”

A videóból az is iderül, hogy a celebnek nincsenek műmellei és igencsak zavarja a szilikonmell-kultusz.

“Múltkor elmentünk az Árpival a strandra, ott 18-tól 70-ig nem találsz lassan olyat, aki nem két hatalmas szilikonkannával közlekedik feléd. Persze megértem azokat, akiket zavar, de ne ez legyen az etalon, hogy a válladnál kezdődjön a melled” – mesélte el a videójában Polgár Tünde.

24.hu nyomán Nyugdíjasbarát

hírek ebből a rovatból

Ezt a szállodai trükköt használd, hogy a pormentesek legyenek a bútoraid

nyugdijaspeti

Szeretted a Deltát? Újra képernyőre kerül!

nyugdijaspeti

Az asszony, miután elveszítette családját, egy idősotthonban találta meg a boldogságot

nyugdijaspeti