Image default

Ezt az öt cikket olvastátok 2023-ban a legtöbben

Év végén általában számadást készítünk az elmúlt esztendőről. Ebben a cikkben összegyűjtöttük azt az öt cikket, amit a legjobban szerettetek. Pogány Judit, Esztergályos Cecílila, Koós János és a többiek. Mutatjuk az öt legolvasottabb cikket! (A címekre kattintva elolvashatod a cikket.)

5. 121 éve született a nagy nevettető Latabár Kálmán

Latabár Kálmán, azaz „Latyi” neve már a negyvenes években hívószó, karrierje a háború után is töretlenül folytatódik, de az új generációkat is megnevetteti.

4. 82 éves lett Tordai Teri!

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes és kiváló művész Tordai Teri Debrecenben, 1941. december 28-án született. Már főiskolásként filmezni kezdett, feltűnő szépsége évekig meghatározta szerepkörét.

forrás: hirado.hu

3. Sír a telefon – 86 éves lenne Koós János

A Sír a telefon, a Fekete vonat és a Kislány a zongoránál című slágerek előadója Kupsa János néven született Romániában. Édesapja Kupsa János székely iparos volt, édesanyja pedig a szintén székely Bartis Karola. A család Gyergyószárhegyen élt, de szobafestő édesapja éppen Bukarestben dolgozott, amikor várandós felesége meglátogatta, így végül ott született meg a fiuk.

Fortepan – Bojár Sándor

2. Arany Medál életmű-díjat kapott Esztergályos Cecília

Esztergályos Cecília színművész, Parti Nagy Lajos író-költő, Jordán Adél, Sodró Eliza, Trill Zsolt színművészek és Gauder Áron filmrendező vehették át idén az Arany Medál-díjat.

Esztergályos Cecília boldogan mosolygott / Fotó: Pozsonyi Zita

1. Pogány Judit lett a Nemzet Színésze!

Pogány Juditot választották a Nemzet Színészének. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznő, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja.

Nyugdíjasbarát

hírek ebből a rovatból

Durva fordulat jön az időjárásban

nyugdijaspeti

Hogyan előzzük meg a derékfájást?

nyugdijaspeti

Bárdy Györgyöt anno kirúgták a Nemzetiből, mert megszegte a “szocialista erkölcsöt”

nyugdijaspeti